Français    Nederlands    English

Nuit de la Holstein – De grootste show is terug in 2023 !

Beroemd geworden door zijn show die niemand onverschillig laat, keert « La Nuit de la Holstein » op 11 maart terug naar Libramont.

Na enkele jaren waarin verschillende edities werden afgelast, moest een keuze worden gemaakt: een nieuwe ronde starten of het doek definitief vallen.

Voordat met de voorbereidingen werd begonnen, organiseerde het organisatiecomité een referendum om de temperatuur op te nemen. De enquête bevestigde de wens van de Holstein- fokkers, maar ook van de partners en vrijwilligers om terug te keren naar deze bekende wedstrijd in de fokwereld.

Er was veel aanmoediging, ook van de borderfokkers die bereid waren hun haar recht te zetten. De afspraak is dus gemaakt om de mooiste melkkoeien van het koninkrijk in de schijnwerpers te zetten tijdens deze fantastische show.

Deze wedstrijd staat open voor grenslanden en omvat ook een Showmanship wedstrijd die in samenwerking met de Wal'Holstein club wordt georganiseerd en toegankelijk is vanaf 6 jaar.

Zoals alle Waalse wedstrijden is Elevéo een van de partners van het evenement.

Het comité is uitgebreid met nieuwe leden die bereid zijn de handen uit de mouwen te steken voor deze veelbelovende editie.

« La Nuit de la Holstein » staat nu weer op de agenda van de grootste Europese Holstein wedstrijden en we hopen u daar aan het eind van de winter te zien.

Wij wensen u een aangenaam bezoek aan onze site.

Informatie en reserveringen: + 32 470 45.32.71 - info@nuitdelaholstein.be

 
Onze partners in 2023

Wij danken onze trouwe partners: