Français    Nederlands    English
NH 2020 - Are you ready ?

J-1 mois ---ARE YOU READY ???? La prochaine édition de la Nuit de la Holstein s'approche à grands pas. Dans un mois nous y sommes ! 220 sont annoncées et en cours de préparation en provenance de Belgique, France, Pays-Bas et du Luxembourg. Soyez prêts et venez les découvrir ce 21 mars 2020 ! Association Wallonne des Éleveurs Lely Fullwood Packo Belgium Inovéo Vlaanderen Semex Belgium Heusdens - Schäffer Knikwielladers Crelan Bank Alltech Europe

Publiée par Nuit de la Holstein sur Vendredi 21 février 2020

Informatie ‘Nacht van de Holstein’ - Opnieuw uitstel (15/01/2021)

In deze tijd van het jaar hebben we de gewoonte u de beste wensen voor het nieuwe jaar over te brengen, maar ook de start van de inschrijving van uw dieren, de onderhandelingen met de sponsors af te ronden en ons in de organisatie van keuring te storten.

In september 2020 hadden we besloten om een keuring te organiseren, eventueel in afgeslankte vorm, die alle sanitaire eisen zouden respecteren om ieder geval weer een ontmoeting te hebben. (veefokkers, veeverbeteringsorganisaties en sponsors) . Deze bijeenkomst was een vereiste voor onze organisatie.

Begin januari hebben we de situatie weer bekeken om te kijken wat mogelijk was.

Duidelijk is dat de huidige situatie rond de ontwikkeling van het virus ons geen uitzicht geeft om de ‘Nacht van de Holstein te organiseren, zelfs niet in een aangepaste versie.

Ondanks de start van het vaccinatieprogramma zal het organiseren van een dergelijk evenement niet mogelijk zijn in de maanden die komen.

We moeten daarom tot onze spijt concluderen dat op de 2e opeenvolgende keer de ‘Nacht van de Holstein’ NIET door kan gaan vanwege Covid 19.

We hopen desondanks in de toekomst deze keuring met hoog aanzien, waarin we onze trots kunnen tonen, te kunnen organiseren zo snel het is toegestaan.

We houden u op de hoogte.

Alvast bedankt voor het vertrouwen.

Pas goed op uzelf en op de ander door solidair te blijven.

Het bestuur van ‘De Nacht van de Holstein’

 
Vind ons op Facebook