Français    Nederlands    English
Prijskamp
Catalog 2024

Download


Informatie voor de landbouwers

Deelnemingsvoorwaarden
Conditions omstandigheden

Bulletin Showmanship
Inscrijvingsformulier


Een prijskamp georganiseerd door fokkers voor fokkers.

De Nacht van de Holstein verzekert de promotie van dit ras in Wallonië. Elk jaar opnieuw innoveren we om te voldoen aan de verwachtingen van de fokkers en onze partners.

Het comfort dat U wordt aangeboden tijdens deze prijskamp, hebben we te danken aan alle voorbereidingen en opstellingen, gerealiseerd door fokkers voor fokkers.

Vanaf hun aankomst worden de dieren in de beste omstandigheden opgevangen om ze zo goed mogelijk te kunnen voorbereiden op de wedstrijd.

De fokkers beschikken elk over een zak zaagmeel en alle andere nodige voorzieningen zoals een wasruimte met sproeiers, een melkerijzaal met afzonderlijke posten -met of zonder antibiotica- , bevestigingen met halsters,... zijn aanwezig.

Er is eveneens een tranportservice en een professionele clipping voorzien.

Een team van studenten zal beschikbaar zijn om de fokkers te helpen bij de voorbereidingen. Zij zullen eveneens instaan voor het reinigen van de opritten, het aandrukken van de ring,...

De leden van onze organisatie zullen zorgen voor het onthaal van de fokkers. Spaghetti wordt hen aangeboden op vrijdagavond, een ontbijt zaterdag ochtend,..

Een professioneel fotograaf zal het evenement vastleggen om via deze weg de promotie van de dieren via de pers te verzekeren in binnen- en buitenland.

De Nacht van de Holstein onderscheidt zich van de andere prijskampen omwille van zijn unieke ring. Gekleurd en nauwkeurig aangedrukt zaagmeel, grote klank- en lichtinstallatie,... maken van deze prijskamp een uitzonderlijk schouwspel.

Eenmaal in de ring, schitteren de schonen onder het licht van de schijnwerpers. De animatie en begeleidende muziek laten niets aan het toeval over. De Nacht van de Holstein heeft zich voor de gelegenheid het loflied « Et c'est parti pour le show » van de Franse zangeres Nadya toevertrouwd.

Naar goede gewoonte, zullen zowel de dieren als hun eigenaar in de kijker gezet worden. Elke fokker ontvangt een attentie ter aandenking van zijn deelname en tal van waardevolle prijzen zullen worden uitgereikt aan de eigenaars van de winnende dieren.SHOWMANSHIP